1911 Firearm Addicts banner

Pistolet Geiger GRP 9mm...

2.5K views 5 replies 4 participants last post by  bac1023  
#1 ·
Dostałem e-mail od MMB Imports, że mój Geiger jest gotowy i czeka z ich niemieckim partnerem na import do Stanów Zjednoczonych. Powinienem go mieć za kilka tygodni. Są dostępne w kalibrze 9 mm lub 45ACP. Wybrałem 9 mm, ponieważ jest to europejska broń krótka. Do tej pory zbudowano tylko kilka sztuk i bardzo wątpię, aby w sumie powstało ich wiele. Mój ma numer 27.

Uwielbiam niemieckie, opóźnione odrzuty rolkowe i wydaje się, że ten jest tak dobry, jak to tylko możliwe. Jest w fazie rozwoju od 2002 roku. Bardzo przypomina mi Korriphilę HSP 70, którą uwielbiam.

#5 ·
Dostałem e-mail od MMB Imports, że mój Geiger jest gotowy i czeka z ich niemieckim partnerem na import do Stanów. Powinienem go mieć za kilka tygodni. Są dostępne w kalibrze 9 mm lub 45ACP. Wybrałem 9 mm, ponieważ jest to europejska broń krótka. Do tej pory zbudowano tylko kilka sztuk i bardzo wątpię, czy w sumie powstanie ich wiele. Mój ma numer 27.

Uwielbiam niemieckie, opóźnione odrzuty rolkowe i wydaje się, że to tak dobre, jak tylko mogą być. Jest w fazie rozwoju od 2002 roku. Bardzo przypomina mi Korriphilę HSP 70, którą uwielbiam.

Więc jak udało ci się sprawić, że sprzedali ci broń, a nie wystawili jej na aukcję?
Zapytałem o jeden i powiedziano mi, że żaden nie jest dostępny.
Jak mogę zamówić jeden jak ty?

#6 ·
Więc jak udało ci się sprawić, żeby ci sprzedali broń, a nie wystawili jej na aukcję?
Zapytałem o jedną i powiedziano mi, że żadne nie są dostępne.
Jak mogę zamówić taką jak ty?
Nie jestem pewien, czy znów będą je sprzedawać hurtowo.

Oni mają rację, żadne nie są teraz dostępne.
Musiałem czekać sześć miesięcy na moją.