Kto produkuje do tego kabury? Czy ktoś na forach robi własne, niestandardowe konfiguracje kydex?
Tenicor certum 3 może być używany aiwb lub iwb. Listwę krzywkową lub "pazur" można usunąć i ma regulowany kąt i wysokość jazdy. Ponadto jest objęty dożywotnią gwarancją, więc jeśli nie działa dla Ciebie, można go zwrócić w dowolnym momencie w celu uzyskania pełnego zwrotu pieniędzy.Jakieś dobre opcje do noszenia po mocnej stronie, które wyglądają podobnie do tego? Chcę po prostu prostą kaburę bez wszystkich skrzydeł i poduszek i **** lol
View attachment 1588663
View attachment 1588662
Wysłałem również e-mail do Tier1 i powiedziano mi, że jeszcze nie mają do niej kaburyZamówiłem właśnie kaburę LAS
Negatywne. C jest dłuższe, a rama szersza niż C2.Założę się, że każda kabura do C2 będzie pasować do C, wiem, że pasują do CS. Przynajmniej na razie.
Dokładnie to ^^Mam nadzieję na opcje kabury z nowym światłem TLR-7 HL-X. lol
Czy zamek jest po prostu za długi (kabura bez otwartego końca) czy coś innego zakłóca działanie na ramie lub zamku?FWIW, mam kilka starych kabur C i C2, które pasują do CS, jednak moja nowa C do nich nie pasuje. Wygląda na ten sam rozmiar, ale jest tak ciasna, że nie działa... Hmmm.
Zamówiłem właśnie Tenicor OWB i wskazano, że wysłano go w ciągu jednego dnia.
Czy patrzyłeś na Hammer Armament? Mam jeden do mojego Atlasa Nyx i bardzo mi się podoba, jest z Kydexu. Patrzyłem na nich wczoraj wieczorem i wygląda na to, że mają kaburę do nowego C z kilkoma opcjami światła, ale nie pamiętam dokładnie, które.Dziękuję! Więc w razie potrzeby skórzana kabura może pasować. Dobrze wiedzieć. Wciąż czekam, aż miejsca zaczną oferować taką z TLR7HLX. Na razie będę nadal nosił IWB z moim Tenicor.
Który model jest najlepszy do ukrytego noszenia OWB?Czy patrzyłeś na Hammer Armament?