1911 Firearm Addicts banner

Nowy Taran Tactical JW3 Combat Master

9.2K views 43 replies 25 participants last post by  og556  
#1 ·
Mam kilka 2011 od najlepszych z najlepszych, ale nic nie jest bardziej eleganckie niż ten tutaj. To nowy model bloku celowniczego i jest niesamowity.

Zamówiony w grudniu i odebrany dzisiaj. Cieszę się, że pozbyli się chwytów i ram STI.

Czy ktoś ma pistolety Taran JW?

#13 ·
Dlaczego więc ktoś miałby chcieć plastikowy uchwyt 2011 w porównaniu do pistoletu ze stalowym lub aluminiowym uchwytem, ​​który kosztuje mniej?

Czy to reputacja Tarana Butlera wśród młodych uciekających kobiet, czy?
W porównaniu do stali jest znacznie lżejszy. W porównaniu do aluminium jest nieco lżejszy i generalnie wytwarza mniejszy odczuwalny odrzut. Ponadto polimer nie zamienia się w wrzącą lawę w upalne, teksańskie słońce. I wreszcie, John Wick używał plastiku. Wszystkie mają swoje plusy i minusy, opcje są świetną rzeczą

#15 ·
Czy to byłaby podobna konfiguracja do Artemidy? Wygląda całkiem nieźle. Byłem pod wrażeniem, gdy po raz pierwszy trzymałem w ręku jeden z ich g34s
To byłoby podobne do staccato XL. Oba mają lufy 5,4”. Nic, co produkuje atlas, nie jest porównywalne. Artemis ma nadal lufę 4,6” z blokiem celowniczym 0,4”, co daje pistolet 5”.

#18 ·
Posiadam kilka 2011 od najlepszych z najlepszych, ale nie ma nic bardziej eleganckiego niż ten tutaj. To nowy model bloku celowniczego i jest niesamowity.

Zamówiony w grudniu i odebrany dzisiaj. Cieszę się, że pozbyli się uchwytów i ram STI.

Czy ktoś ma jakieś pistolety Taran JW?

Świetnie wyglądający pistolet. Czy zwykły człowiek może sobie na niego pozwolić?

#27 ·
Ładny pistolet. Mam oryginał i jest strzelcem. Do dziś jest to jeden z najlepiej wyglądających 2011 na rynku, moim zdaniem. Ten pistolet naprawdę ugruntował moją miłość do pistoletów 5,4 cala i 2011 w ogóle. To był mój pierwszy 2011 i na pewno nie ostatni. Oto zdjęcie mojego

Image

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk

#31 ·
Ładny pistolet. Mam oryginał i jest strzelcem. Do dziś jest to jeden z najlepiej wyglądających 2011 IMO. Ten pistolet naprawdę umocnił moją miłość do pistoletów 5,4" i 2011 w ogóle. To był mój pierwszy 2011 i zdecydowanie nie ostatni. Oto zdjęcie mojego

View attachment 982095

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Mam listę broni, których nie powinienem był sprzedawać. Od 10 tys. 1911 do 200 dolarów derringer i wiele pomiędzy.

Combat Master to moje największe żałowanie. Nie potrafię tego wytłumaczyć...
Image

#40 ·
Czyli STI nie buduje tej wersji? Jeśli nie (cóż, teraz to i tak "Staccato") zastanawiam się, kto to robi.

Byłem zainteresowany oryginałem, kiedy został pokazany, ale model produkcyjny nie miał lufy wyspowej jak prototyp, który pojawił się we wczesnych filmach.

Teraz idą w blok celowniczy.