Ile z was ma zdjęcia członka rodziny trzymającego 1911? To mój dziadek trzymający 1911 podczas I wojny światowej. Kilku mężczyzn w mojej rodzinie nosiło je podczas I wojny światowej, II wojny światowej, wojny koreańskiej i kilku innych wojen
Mogłoby warto wysłać e-mail do CMP, aby sprawdzić, czy ją mają i czy mogliby odstąpić od swoich normalnych procedur, aby pozwolić Ci konkretnie kupić tę jedną, jeśli ją posiadają.Naprawdę wspaniale byłoby mieć tę 1911, którą nosił w wojsku! Mam dokument, na którym widnieje numer seryjny jego wydanej 1911 i 03 Springfield!
Piękne! Czy to od kogoś z Twojej rodziny, czy to kolekcja? Skądkolwiek pochodzi, jest NIESAMOWITE! Dziękuję za udostępnienie. Chciałbym zobaczyć więcej zdjęć na tej stronie.Jeśli nie masz nic przeciwko, że się podzielę...
Ten wspaniały amerykański dziadek pokazuje stalowe spojrzenie dumnego i zdeterminowanego żołnierza. Wygląda też, jakby mógł zamachnąć się przedramieniem i jednym ciosem wykończyć Cesarza.Il ilu z was ma zdjęcia członka rodziny trzymającego 1911? To mój dziadek trzymający 1911 podczas I Wojny Światowej. Kilku mężczyzn w mojej rodzinie nosiło je podczas I Wojny Światowej, II Wojny Światowej, Wojny Koreańskiej i kilku innych wojen View attachment 1830882
Był chłopcem z farmy. Jego ojciec kupił 3 kolejne farmy podczas depresji. Pracował na tych farmach ze swoimi braćmi, co uczyniło ich twardymi jak skała!Ten wspaniały amerykański dziadek prezentuje stalowe spojrzenie dumnego i zdeterminowanego żołnierza. Wygląda też, jakby mógł machnąć przedramieniem i jednym ciosem wykończyć Cesarza.