1911 Firearm Addicts banner

Stare zdjęcia rodzinne z 1911 roku

721 views 14 replies 7 participants last post by  ratpatrol  
#1 ·
Ile z was ma zdjęcia członka rodziny trzymającego 1911? To mój dziadek trzymający 1911 podczas I wojny światowej. Kilku mężczyzn w mojej rodzinie nosiło je podczas I wojny światowej, II wojny światowej, wojny koreańskiej i kilku innych wojen
Image

#3 · (Edited)
Naprawdę wspaniale byłoby mieć tę 1911, którą nosił w wojsku! Mam dokument, na którym widnieje numer seryjny jego wydanej 1911 i 03 Springfield!
Mogłoby warto wysłać e-mail do CMP, aby sprawdzić, czy ją mają i czy mogliby odstąpić od swoich normalnych procedur, aby pozwolić Ci konkretnie kupić tę jedną, jeśli ją posiadają.

#5 ·
Il ilu z was ma zdjęcia członka rodziny trzymającego 1911? To mój dziadek trzymający 1911 podczas I Wojny Światowej. Kilku mężczyzn w mojej rodzinie nosiło je podczas I Wojny Światowej, II Wojny Światowej, Wojny Koreańskiej i kilku innych wojen View attachment 1830882
Ten wspaniały amerykański dziadek pokazuje stalowe spojrzenie dumnego i zdeterminowanego żołnierza. Wygląda też, jakby mógł zamachnąć się przedramieniem i jednym ciosem wykończyć Cesarza.

#6 ·
Ten wspaniały amerykański dziadek prezentuje stalowe spojrzenie dumnego i zdeterminowanego żołnierza. Wygląda też, jakby mógł machnąć przedramieniem i jednym ciosem wykończyć Cesarza.
Był chłopcem z farmy. Jego ojciec kupił 3 kolejne farmy podczas depresji. Pracował na tych farmach ze swoimi braćmi, co uczyniło ich twardymi jak skała!