1911 Firearm Addicts banner

Wymiary uchwytu Platypus

2 reading
2K views 10 replies 10 participants last post by  kpaul1125  
#1 ·
Mogę żałować, że zamieściłem ten post, ponieważ NIE POTRZEBUJĘ KOLEJNEGO pistoletu do kupienia. Dla tych, którzy posiadają Stealth Arms Platypus, jak obwód chwytu wypada w porównaniu do innych pistoletów w stylu 2011 z podwójnym magazynkiem, takich jak Staccato? Pozbyłem się mojego P, ponieważ miał dla mnie za gruby chwyt i rozumiem, że wynika to z faktu, że magazynek 2011 jest w istocie podwójnym magazynkiem 45. Ale ponieważ Platypus jest zbudowany do obsługi magazynków Glock, zastanawiam się, czy będzie bardziej przypominał standardowy podwójny magazynek 9 czy CS.

• Like
Reactions: jv715
#3 ·
Jestem starym facetem z 2011 roku, który wrócił z Chip McCormick przez STI do customów itp.,
Strzeliłem do platypusa w klubie i natychmiast poczułem do niego wstręt z powodu chwytu przypominającego Glocka.
Był to również wielokolorowy egzemplarz, który właściciel uważał za wspaniały, a dla mnie (starego faceta) wyglądał jak pistolet na wodę.
On jest bardzo szczęśliwy, ale jest strzelcem Glocka

Żadnych pomiarów!!
To tylko opinia starego strzelca i wiesz, ile to jest warte LOL

#4 ·
LGS miał kilka na sprzedaż, udało się je porównać obok Staccato 2011. Chwyt Platypusa był nieco mniejszy średnicą niż 2011. Mam małe dłonie, jakoś chwyt 2011 pasuje mi lepiej. Prawdopodobnie dlatego, że jestem przyzwyczajony do 2011, ponieważ posiadam 2. Dopasowanie i wykończenie wydawały się na równi z nowym SA TRP z mniej agresywnym chwytem na Platypusie. Dwie cechy, które wyróżniają Platypusa, to chwyt, który przyjmuje magazynki Glock i wycięcie pod montaż optyki Direct Mount. Chociaż to interesujący pistolet, nie przemówił do mojego uzależnienia. Inni mogą go pokochać, zwłaszcza właściciele Glocków, którzy nie mają 2011 i szukają pierwszego pistoletu typu 1911/2011.