Po prostu to zmiażdżyli... jutro NHC Browning również wraca na trochę czułej opieki.
Model detektywistyczny Browning hi power z pracami Custom i zamkiem...to był MK2.Bardzo mnie to interesuje! Mam kilka Hi Powers i rozważam wysłanie co najmniej jednego do MKIII. Jestem ciekaw, czy zrobiłeś spust tak, jak widziałem na ich filmach na YouTube. Jaki model im wysłałeś? Piękny pistolet!
Dzięki stary... Red shirting [emoji1787][emoji1787][emoji1787]??? LOLWidziałem to na ich IG. Poważnie, jeden z najładniejszych BHP, jakie kiedykolwiek widziałem.
Wyśmiewali mnie za posiadanie NH BHP [emoji23][emoji23]
Dzięki mój przyjacielu, rozważam zrobienie Aimpoint Acro na NHC...Naprawdę chciałem pistolet z optyką, Hi-Power może być do tego idealnym rozwiązaniem
Dobrze zrobione![]()
Dzięki stary...właśnie wysłałem do nich mojego NHC Hi Power do pracy. To wspaniali faceci i utalentowani artyści...WOW!! Dołączone wideo z pociągnięcia spustu i resetu zwaliło mnie z nóg. Potem powiedział: "Skrócimy zamek i lufę do długości detektywa i zaoferujemy również skróconą długość chwytu". Wchodzę w to.
Dzięki za to, nie wiedziałem o tym sklepie, ale jestem zdecydowanie pod wrażeniem i zainteresowany. Gratulacje dla bardzo dobrego H-P
2 + miesiące... w zasadzie wcale.Widziałem ich film na ten temat! Zajebisty...
Unikałem BHP przez jakiś czas i od czasu śmierci Garthwaite'a myślałem, że nigdy go nie będę miał, ale ci faceci wciąż wypuszczają kilka zwycięskich pistoletów. Jak długo trwała ich budowa?
Tak jestCzekaj chwilę... czy to MK3 w Vegas?
Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Cześć. Świetny kick azz niesamowity i jeszcze kilka słów. Gdybyś miał powiedzieć, który pistolet wolisz, czy mógłbyś wybrać?Po prostu to zmiażdżyli... jutro NHC Browning również wraca na trochę czułej opieki.
View attachment 760916
View attachment 760917
Ja też nie. Ale świetne spusty są zwykle łatwą częścią dostosowywania większości konstrukcji broni palnej; świetne spusty, które są bezpieczne i trwałe, odróżniają profesjonalnych tunerów od reszty.Nigdy nie widziałem Hi Power z spustem tak dobrym jak dobry spust 1911, więc post OP naprawdę mnie zaintrygował.
Po prostu to zmiażdżyli... jutro NHC Browning również wraca na trochę czułej opieki.
View attachment 760916
View attachment 760917
Mimo że nigdy nie posiadałem takiego, zawsze miałem słabość do Browning Hi Power. Twoje są piękne!