1911 Firearm Addicts banner

Odebrałem dziś moją Browning Hi Power od MK3 Firearms...

17K views 39 replies 22 participants last post by  WVsig  
#1 ·
Po prostu to zmiażdżyli... jutro NHC Browning również wraca na trochę czułej opieki.

#7 ·
Bardzo mnie to interesuje! Mam kilka Hi Powers i rozważam wysłanie co najmniej jednego do MKIII. Jestem ciekaw, czy zrobiłeś spust tak, jak widziałem na ich filmach na YouTube. Jaki model im wysłałeś? Piękny pistolet!
Model detektywistyczny Browning hi power z pracami Custom i zamkiem...to był MK2.

Spust jest niesamowity...oto moja recenzja broni z Mk3..spust jest najlepszym spustem, jaki kiedykolwiek posiadałem i mam wiele NHC WC i Atlas's 19/2011s. To je miażdży....

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk

#6 ·
Widziałem to na ich IG. Poważnie, jeden z najładniejszych BHP, jakie kiedykolwiek widziałem.
Wyśmiewali mnie za posiadanie NH BHP [emoji23][emoji23]
Dzięki stary... Red shirting [emoji1787][emoji1787][emoji1787]??? LOL

Mój NHC idzie jutro na leczenie i [emoji3590][emoji3590][emoji3590]...

#12 ·
WOW!! Dołączony film z działaniem spustu i resetu zwalił mnie z nóg. Potem powiedział: "Skrócimy zamek i lufę do długości detektywistycznej i zaoferujemy również skróconą długość chwytu". Wchodzę w to.

Dzięki za to, nie wiedziałem o tym sklepie, ale jestem zdecydowanie pod wrażeniem i zainteresowany. Gratulacje dla bardzo dobrego H-P

#18 ·
WOW!! Dołączone wideo z pociągnięcia spustu i resetu zwaliło mnie z nóg. Potem powiedział: "Skrócimy zamek i lufę do długości detektywa i zaoferujemy również skróconą długość chwytu". Wchodzę w to.

Dzięki za to, nie wiedziałem o tym sklepie, ale jestem zdecydowanie pod wrażeniem i zainteresowany. Gratulacje dla bardzo dobrego H-P
Dzięki stary...właśnie wysłałem do nich mojego NHC Hi Power do pracy. To wspaniali faceci i utalentowani artyści...

#17 ·
Widziałem ich film na ten temat! Zajebisty...

Unikałem BHP przez jakiś czas i od czasu śmierci Garthwaite'a myślałem, że nigdy go nie będę miał, ale ci faceci wciąż wypuszczają kilka zwycięskich pistoletów. Jak długo trwała ich budowa?
2 + miesiące... w zasadzie wcale.

#25 ·
Bardzo fajnie

• Like
Reactions: recchavo03
#30 ·
Więc jak to strzela?

#31 ·
Nigdy nie widziałem Hi Power z spustem tak dobrym jak dobry spust 1911, więc post OP naprawdę mnie zaintrygował.

#33 ·
Nigdy nie widziałem Hi Power z spustem tak dobrym jak dobry spust 1911, więc post OP naprawdę mnie zaintrygował.
Ja też nie. Ale świetne spusty są zwykle łatwą częścią dostosowywania większości konstrukcji broni palnej; świetne spusty, które są bezpieczne i trwałe, odróżniają profesjonalnych tunerów od reszty.

#38 ·
Przeczytałem kolejną recenzję Mk3 triggerjob na AR15.com i ważył 4,5#.