1911 Firearm Addicts banner

RRA LAR-PDS, czy ktoś ma taki?

2.5K views 7 replies 4 participants last post by  daved20319  
#1 ·
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym pistoletem RRA?

Byłbym zainteresowany wysłuchaniem wszelkich opinii, które możesz przekazać.

Dziękuję,

#2 ·
Nie mam pistoletu RRA, ale używałem i nosiłem RRA AR15 od 2002 roku. Pomiędzy moim życiem wojskowym i policyjnym używałem i strzelałem z kilku różnych wariantów tej platformy i nie mam wątpliwości, że RRA jest najlepszy z nich.

Oto kilka informacji na ich temat... W grudniu 2003 roku, po przewyższeniu 10 innych producentów w testach nadużywania karabinów, Rock River Arms otrzymało kontrakt z Drug Enforcement Administration na minimum 5000 karabinów LAR-15 do zakupu w ciągu pięciu lat. W wyniku wygrania przez Rock River Arms kontraktu z DEA, inne agencje federalne, w tym Federal Bureau of Investigation i United States Marshals, również uzyskały broń Rock River Arms w ramach kontraktów typu piggyback, a w 2017 roku wyeksportowały i sprzedały kilka tysięcy libańskim Internal Security Forces i libańskiemu General Security.

.

Jeśli szukasz wysokiej jakości broni, nie wahaj się kupić RRA.

• Like
Reactions: Tailwheel
#8 ·
Też nie mam tego modelu, ale mam górną część RRA Varmint w .223 Wylde, którą dostałem w zamian. Nie mam jej zbyt długo, ale jestem do tej pory bardzo pod wrażeniem. Bardzo wysoka jakość wykonania, płynne działanie i celność wygląda bardzo obiecująco (wciąż pracuję nad opracowaniem obciążenia). Wydaje się również, że nie jest wybredny co do amunicji, prawie wszystko, co próbowałem, mieści się w granicach MOA lub nieco powyżej, fabryczne i ręcznie ładowane, a ja opracowuję kilka ładunków dla nowego pocisku, który wykazuje realne obietnice, kilka krąży wokół znaku 1/2 MOA. Opierając się na moim ograniczonym doświadczeniu, nie można się pomylić z RRA, nie zawahałbym się kupić kolejnego. Powodzenia!

Dave