1911 Firearm Addicts banner
621 - 640 of 1,532 Posts
Może będę musiał nagrać film, ale z braku lepszego wyjaśnienia z mojej strony, powiedziałbym, że sieć dłoni wjeżdżająca w beavertail, pozostawiając jednocześnie miejsce na moją rękę wspierającą, przy kilku okazjach pozostawia lukę, która nie wciska zabezpieczenia chwytu. Moim celem, gdy ustanawiam chwyt oburęczny, jest mieć jak najwięcej dłoni ręki wspierającej na pasku tylnym, co moja dominująca dłoń. Gdybym mógł to podzielić równo, zrobiłbym to. Zamek wraca, broń odrzuca, więc staram się włożyć za nią jak najwięcej sztywności i struktury. Dwie ręce są lepsze niż jedna itp. Gdybym mógł połączyć dłonie i kości nadgarstków za bronią, robiłbym to za każdym razem. Moduły chwytu Atlas są jak dotąd moimi ulubionymi, ponieważ mogę je zrobić najszerszymi z wkładkami chwytu.
więc, chciałbym zasugerować, że to, co próbujesz zrobić, działa wbrew kinezjologii i ścieżkom koordynacji ręka-oko w mózgu i sprawia, że jesteś wolniejszy.

Mózg zawsze ustala dominującą rękę do koordynacji. Próbując podzielić nacisk chwytu tak równomiernie, odmawiasz 2 rzeczy - 1 dominującej ręki, za pomocą której możesz prowadzić broń i 2 - nacisku chwytu dłoni używającej mięśnia przedramienia do chwytania czegoś. Chcesz owinąć i ścisnąć chwyt broni tak mocno, jak tylko możesz, jednocześnie umieszczając obie ręce na broni. To, czy zdecydujesz się na wypchnięcie łokci na zewnątrz, aby "zacisnąć" chwyt stamtąd, zależy od ciebie.

Większość siły chwytu pochodzi z przedramienia, a jeśli twoje palce nie są owinięte wokół przedmiotu, np. sztangi do martwego ciągu lub chwytu pistoletowego, staje się on mniej dostępny do wykorzystania w danym momencie.

O wiele trudniej jest złączyć dłonie nad talerzem o wadze 45 funtów i podnieść go nad głowę, niż chwycić za boki talerza i podnieść go. Siła dłoni pochodzi z przedramienia i owinięcia dłoni.

To powiedziawszy, chciałbym zobaczyć film o tym, o czym mówisz, ponieważ byłoby to pomocne w zobaczeniu/zrozumieniu.

A także chciałbym zobaczyć, jak robisz to w praktyce, ponieważ nie uważam, że to dobra metoda, ale jestem otwarty na naukę czegoś nowego. Wcześniej wspomniałeś o standardach kontroli odrzutu i zgadzam się. Teoria musi być poparta praktyką.

Wybierz pistolet do noszenia według własnego wyboru i obciążenie służbowe (45acp lub 9mm +p itp.) i pokaż mi film z 2 ćwiczeń Bill, strzelanych z ukrycia, jeden po drugim, czysto, zgodnie ze standardem, w 2 sekundy lub mniej; lub zalicz wyzwanie Addicts Coin w mojej linii sygnatury do standardu, używając swojej metody chwytu, a następnie naucz tego forum na filmie.

Zrób jedno z tych zadań, z instrukcją, jak zastosowałeś swoją metodę chwytu, aby je ukończyć, a przekażę 250 $ na cele charytatywne do wyboru.

v/r

Bucc

Mogę musieć nagrać film, ale z braku lepszego wyjaśnienia z mojej strony, powiedziałbym, że sieć dłoni wjeżdżająca w beavertail, pozostawiając jednocześnie miejsce na moją dłoń wspierającą, przy kilku okazjach pozostawia lukę, która nie wciska bezpiecznika chwytu. Moim celem, kiedy ustanawiam chwyt oburącz, jest mieć jak najwięcej dłoni dłoni wspierającej na pasku tylnym, co moja dominująca dłoń. Gdybym mógł to podzielić równo, zrobiłbym to. Zamek wraca, broń odrzuca, więc staram się włożyć za nią jak najwięcej sztywności i struktury. Dwie ręce są lepsze niż jedna itp. Gdybym mógł połączyć dłonie i kości nadgarstków za bronią, robiłbym to za każdym razem. Moduły chwytu Atlas są jak dotąd moimi ulubionymi, ponieważ mogę je zrobić najszerszymi z wkładkami chwytu.
To ty?
Image

Nigdy nie powiedzieli, że C będzie miało lufę wyspową. W zeszłym roku zrobili CS z lufą wyspową jako zabawny projekt na dzień strzelecki podczas targów Shot Show. Powiedzieli, że nie mają planów, aby zrobić to jako model produkcyjny w najbliższej przyszłości. Strzelałem z tego i wcale dobrze nie działało.
Mogłem przysiąc, że powiedzieli, że będzie to opcja w wywiadzie, który widziałem. Mogę się mylić. Wiem, że jest co najmniej jeden sklep na zamówienie, który reklamuje konwersje luf wyspowych dla Staccato, ale nie wiem, czy zrobił nowe C, czy CS.

Mogłem się założyć, że powiedzieli, że będzie to opcja w wywiadzie, który widziałem. Mogę się mylić. Wiem, że jest co najmniej jeden niestandardowy sklep, który reklamuje konwersje lufy wyspowej dla Staccato, ale nie wiem, czy zrobił nową C lub CS.
Masz rację, ja też to pamiętam i pamiętam, że szukałem takiego

Ogólnie rzecz biorąc, cieszę się, że oferują coś innego i życzę im wszystkiego najlepszego. Naprawdę chciałbym zobaczyć, jak cena spada o 200-300 dolarów na całej linii.

4.5 to kusząca oferta, ale jak powiedzieli inni, kiedy jestem na poziomie ~3 tys. przed optyką i światłami, czy naprawdę chcę kupić ten bilet na staccato? A może mądrzejszy kupujący zaoszczędzi trochę dłużej? 1500 dolarów więcej i opcje są całkiem spore.

To powiedziawszy, jeśli zaoferują je ze zniżką LEO/Mil, cena może być atrakcyjna.
Oszczędzaj i kup coś innego niż staccato imo. Rozumiem, że muszą prowadzić biznes i zarabiać pieniądze, ale z cenami tych pistoletów za to, co dostajesz, pokazuje mi, że chodzi tylko o pieniądze. Osobiście jestem już ponad ich szumem, wolę zaoszczędzić i kupić vanta lub night hawk zamiast kupować 2 lub 3 staccato, to tylko moja opinia

Zaoszczędź i kup coś innego niż staccato imo. Rozumiem, że mają firmę do prowadzenia i zarabiania pieniędzy, ale przy cenach tych pistoletów za to, co dostajesz, widać, że chodzi tylko o pieniądze. Osobiście mam już dość tego szumu wokół nich, wolę zaoszczędzić i kupić vanta lub night hawk zamiast 2 lub 3 staccato, to tylko moje zdanie
Co Vanta robi dla ciebie, czego Staccato nie zrobi?

621 - 640 of 1,532 Posts