Zdecydowanie mnie zaskoczyli.
Flush comp Athena kupiłbym w mgnieniu oka.Powiedziano mi 2 tygodnie temu, że drugi pojawi się po Eos... Myślę, że może flush comp? Myślę, że portowana Athena też byłaby fajna, ale flush comp byłby fantastyczny![]()
Zwiększ jasność i kontrast 🤣View attachment 1482144
Najlepsze, co mogłem zrobić
Mam nadzieję, że cena będzie podobna do innych Apollo 2011, które niedawno pojawiły się na rynku, zaczynając od 979 $ 😂
Ale również przeniesioneView attachment 1483992
Eh nic szalonego, Eos slide athena size
Wiem, że dsc robi portowanie, czy ktoś robił portowanie na rynku wtórnym?WIsh they just did a ported Athena. ALE myślę, że jest to atrakcyjne dla osób nowych w Atlasie. Mogą dołączyć na pokład z najnowszym modelem. W pewnym momencie zostanę przy Eos.
Tak! Na żywo na naszej i ich stronie zeszłej nocy. Teraz przyjmujemy zamówienia.Atlas pokazał Apollo w swojej historii na Instagramie.
Zgadzam się. Hyperion ma zdecydowanie najlepiej wyglądające nacięcia na zamku, jakie zrobili. Powinni umieszczać płetwy rekina na wszystkim.Ta broń nic dla mnie nie robi.
Powinni po prostu zachować Hyperiona i go przenieść oraz zaoferować na nim rds.
Hyperion wyglądał o wiele ładniej niż Apollo.
Jest prawie taki sam. Cięcia ślizgowe są nieco inne i po prostu dodali portowanie, a cena jest wyższa.Zastanawiam się, czym Apollo różni się od Atheny? Czy to tylko przeniesiona Athena? Jeśli tak, to po co w ogóle wymyślać zupełnie nowy model?
Nie zamawiałem, ale widziałem, jak dealerzy mówią o lecie jako terminie dostawyCzy ktoś ma ETA dostawy Apollo po zamówieniu?