Jestem zainteresowany kupnem laserowego systemu treningowego, aby zmaksymalizować mój trening na sucho. Czy ktoś ma rekomendacje dotyczące najlepszych systemów? Zależy mi na kosztach, trwałości i funkcjonalności powiązanej aplikacji na smartfona.
Mam SIRT i zgadzam się z twoją recenzją. Rozważałem zakup Smokeless Range. Widzę, że go masz, ale nie wspomniałeś o nim w swojej recenzji. Czy jest coś w nim, co ci się nie podoba?Jeśli myślisz, że 1911 mogą być frustrujące, poczekaj, aż zaczniesz "trening laserowy".
Pistol Annie i ja spędziliśmy dużo czasu i pieniędzy i wypróbowaliśmy wiele rzeczy związanych z laserami. Wypróbowaliśmy tak wiele tego gówna, że straciłem rachubę. Jeśli masz pytania dotyczące któregokolwiek z nich, postaram się na nie odpowiedzieć. Nasze doświadczenie obejmuje między innymi:
Posiadamy to wszystko i prawdopodobnie więcej, o czym zapomniałem. Od 2016 roku wydaliśmy na to **** ponad 2000 dolarów. Oto moje podsumowanie:
- Aplikacja G-Sight Pro na Androida
- iTarget Pro (iTargetPro (Laser Firearm Training System) Strzelaj ze swojej broni w domu)
- Laser Ammo (Home | Laser Ammo) Oprogramowanie Smokeless Range, widoczne czerwone i IR wkłady laserowe, interaktywny system wielocelowy i zmodyfikowany pistolet KWA Airsoft
- Oprogramowanie L.A.S.R. (LASR Team)
- Trener CoolFire (CoolFire Trainer Laser Recoil System - Trenuj za ułamek kosztów strzelania ostrą amunicją.)
- Pistolety SIRT (Next Level Training |)
Oto moja opinia oparta na naszym rzeczywistym doświadczeniu z ponad 3 lat i tysięcy dolarów --
To moja historia i się jej trzymam. Twoje wyniki mogą się różnić.
Claudia mówi, że jeden z nich jest w głównym klubie strzeleckim, gdzie uczy. Mówi, że wydaje się działać całkiem dobrze, chociaż widziała, jak używają go inni, a sama tego nie robiła. Lubię wkłady laserowe - szczególnie do pracy nad pierwszym strzałem z kabury lub pierwszym strzałem po przeładowaniu z prawdziwej broni palnej.Mam system Laserlyte Quick Tyme Target. Chciałem system, który nie wymagałby aplikacji. Działa świetnie, ale nieodłączne ograniczenia w tych systemach to 1) 1911 to pistolet SA, więc nie można oddawać powtarzalnych strzałów z wkładem laserowym, tak jak w przypadku ostrego strzelania, i 2) nie ma odrzutu.
Jeśli masz telefon z Androidem, po prostu pobierz darmową wersję aplikacji G-Sight i kup wkład laserowy. Tak naprawdę nie ma znaczenia, który. Moje doświadczenie jest takie, że w przypadku wszystkich z nich występuje 60%-70% wskaźnik awaryjności. Jeśli kupisz trzy, jeden umrze po tygodniu, jeden będzie DOA, a jeden będzie działał. Który dostaniesz, kiedy, jest po prostu losowe.To bardzo pomocne, dziękuję wszystkim. Założyłem, że będą pewne ograniczenia, takie jak brak możliwości oddania drugiego strzału bez ręcznego przeładowania broni. Podoba mi się sirt, ale na razie nie mają modelu w 1911. Jestem zadowolony z pierwszego strzału z trenażera. Również w poszukiwaniu zmiany wpływu poi z powodu szarpania spustem. Wyobraziłem sobie wkład laserowy, który mogę włożyć do mojego pistoletu (mile widziane rekomendacje) i aplikację na cel/smartfon.
Mam miejsce, aby go skonfigurować i zostawić, ale kupiłbym dedykowany komputer, aby go uruchomić. I jeśli dobrze rozumiem, działa tylko z czerwonymi i IR laserami. Mój pistolet SIRT ma zielony laser. Mam oprogramowanie LASR i lubię je, ale wciąż przyciągają mnie miriady fajnych rzeczy, które może zrobić pakiet SR.Ponowię moją opinię, że konfiguracja tego jest o wiele bardziej skomplikowana niż oprogramowanie LASR. Chociaż z pewnością robi pewne rzeczy, których po prostu nie da się zrobić z LASR, naprawdę musi być w stałej lub półtrwałej konfiguracji. Po prostu zbyt wiele kłopotów, aby skonfigurować go na spontaniczną sesję treningową i po prostu nie mamy miejsca w domu, aby go zostawić.
Właśnie przeczytałem wiele recenzji systemu Strikeman. Kilku recenzentów wspomniało o problemie ze słabą jakością statywu, który trzyma kamerę smartfona, która jest skupiona na dostarczonym celu. Mam system Mantis Laser Academy, który wykorzystuje bardzo podobne komponenty (jeśli nie od tego samego producenta). Mój system zawiera również 2. większy statyw, który lepiej trzyma mojego iPhone'a. Próbowałem również używać iPada zamiast iPhone'a - wymaga to ustawienia iPada w pionie, używając kilku przycięć 2x4, ponieważ ani mały, ani większy statyw nie pomieszczą urządzenia mobilnego o rozmiarze/wadze iPada Pro (12,9"). Ekran iPada jest o wiele łatwiejszy do zobaczenia z większych odległości.Daj nam znać, co myślisz o systemie Strikeman. Ten system wydaje mi się atrakcyjny. Interesuje mnie wkład laserowy; Mam nadzieję, że wyższa cena i dobre recenzje oznaczają, że jest lepszy niż opcje z serwisu eBay.