1911 Firearm Addicts banner
21 - 40 of 40 Posts
Bardzo fajnie

• Like
Reactions: recchavo03
Więc jak to strzela?

Nigdy nie widziałem Hi Power z spustem tak dobrym jak dobry spust 1911, więc post OP naprawdę mnie zaintrygował.

FFFFFFF&&&.... Chcę jeden z nich !!!!!! Miałem HP w latach 80/90 i skończyło się na tym, że sprzedałem go mojemu bratu, powinienem go zatrzymać.
KOCHAM te bronie.

Nigdy nie widziałem Hi Power z spustem tak dobrym jak dobry spust 1911, więc post OP naprawdę mnie zaintrygował.
Ja też nie. Ale świetne spusty są zwykle łatwą częścią dostosowywania większości konstrukcji broni palnej; świetne spusty, które są bezpieczne i trwałe, odróżniają profesjonalnych tunerów od reszty.

Wiem tylko, że spust w moim Yost BHP nie jest tak dobry jak świetny spust 1911. Nie jest w tej samej lidze co doskonały spust 1911. Nie zrozumcie mnie źle, spusty w moich pistoletach Yost BHP, Garthwaite i Williams ... są niesamowite, ale wciąż są to spusty BHP.

OP był właścicielem Yost, którego sprzedał mniej więcej w czasie, gdy to opublikował. Dlatego zapytałem, jak strzela. Interesuje mnie również długoterminowa niezawodność ich pracy spustu. Z mojego doświadczenia wynika, że ​​ludzie, którzy przesuwają spusty BHP do granic możliwości, często nie są w stanie utrzymać tej granicy przez długi czas. Nie mówię, że tak jest w przypadku MK3, ale chcę usłyszeć więcej. Jest jedną z niewielu znanych mi osób, które miały Yost, NHC i MK3 BHP. Mam nadzieję, że wróci i skomentuje.

• Like
Reactions: Au Jus in Bello
Jedyne co wiem, to to, że spust w moim Yost BHP nie jest tak dobry jak wspaniały spust 1911. Nie jest w tej samej lidze co doskonały spust 1911. Nie zrozumcie mnie źle, spusty w moich pistoletach Yost BHP, Garthwaite i Williams ... są niesamowite, ale wciąż są to spusty BHP.

OP był właścicielem Yost, którego sprzedał w czasie, gdy to opublikował. Dlatego zapytałem, jak strzela. Interesuje mnie również długoterminowa niezawodność ich pracy nad spustem. Z mojego doświadczenia wynika, że ​​ludzie, którzy przesuwają spusty BHP do granic możliwości, często nie są w stanie utrzymać tej granicy przez długi czas. Nie mówię, że tak jest w przypadku MK3, ale chcę usłyszeć więcej. Jest jedną z niewielu osób, które znam, które miały Yost, NHC i MK3 BHP. Mam nadzieję, że wróci i skomentuje.
Czasami natrafiam na coś, co lubię nazywać "syndromem miesiąca miodowego"... może to właśnie to.

• Haha
Reactions: WVsig
Przeczytałem kolejną recenzję Mk3 triggerjob na AR15.com i ważył 4,5#.

Wszystko, co wiem, to to, że spust w moim Yost BHP nie jest tak dobry jak wspaniały spust 1911. Nie jest w tej samej lidze co doskonały spust 1911. Nie zrozumcie mnie źle, spusty w moich pistoletach Yost BHP, Garthwaite i Williams ... są niesamowite, ale wciąż są to spusty BHP.

Z mojego doświadczenia wynika, że ​​ludzie, którzy przesuwają spusty BHP do granic możliwości, często nie są w stanie utrzymać tej granicy przez długi czas. Nie mówię, że tak jest w przypadku MK3, ale chcę usłyszeć więcej. Jest jedną z niewielu osób, które znam, które miały Yost, NHC i MK3 BHP. Mam nadzieję, że wróci i skomentuje.
Don wykonuje swoje "całe 9 jardów" na moim MKII, co obejmuje jego modyfikacje take up i overtravel, więc z niecierpliwością czekam, jak to wypadnie. Czy masz jakieś HP, na których to zrobił?

Mój NH HP ma najlepszy spust z moich 3 niestandardowych HP, ale masz rację, nawet nie zbliża się do spustu w jednym z moich 1911, nad którym pracował amatorski rusznikarz z wysokiej jakości częściami. Spust 1911 w BHP byłby idealnym stalowym 9mm.

Don wykonuje swoje "całe 9 jardów" na moim MKII, co obejmuje jego modyfikacje take up i overtravel, więc nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak to wyjdzie. Czy masz jakieś HP, które on tak zrobił?

Mój NH HP ma najlepszy spust z moich 3 niestandardowych HP, ale masz rację, nawet nie zbliża się do spustu w jednym z moich 1911, nad którym pracował amatorski rusznikarz z wysokiej jakości częściami. Spust 1911 w BHP byłby idealnym stalowym 9mm.
Tak, zostało to zrobione na top gun na tym zdjęciu. Jest na nim mój Yost. Spust z modyfikacją take up i overtravel Dona jest drugim najlepszym spustem BHP, jaki mam po Yost. Wierzysz, że to pokochasz.

• Like
Reactions: NIU2009
21 - 40 of 40 Posts