Po prostu to zmiażdżyli... jutro NHC Browning również wraca na trochę czułej opieki.
Tak jestCzekaj chwilę... czy to MK3 w Vegas?
Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
To jest ulica w górę. Cieszę się, że wszyscy to opublikowaliście. Robią kilka ciekawych rzeczy. Sprawia, że chcę kupić więcej hipowers... jeśli można je znaleźć w rozsądnej cenie.Tak jest
Cześć. Świetny kick azz niesamowity i jeszcze kilka słów. Gdybyś miał powiedzieć, który pistolet wolisz, czy mógłbyś wybrać?Po prostu to zmiażdżyli... jutro NHC Browning również wraca na trochę czułej opieki.
View attachment 760916
View attachment 760917
Ja też nie. Ale świetne spusty są zwykle łatwą częścią dostosowywania większości konstrukcji broni palnej; świetne spusty, które są bezpieczne i trwałe, odróżniają profesjonalnych tunerów od reszty.Nigdy nie widziałem Hi Power z spustem tak dobrym jak dobry spust 1911, więc post OP naprawdę mnie zaintrygował.
Wiem tylko, że spust w moim Yost BHP nie jest tak dobry jak świetny spust 1911. Nie jest w tej samej lidze co doskonały spust 1911. Nie zrozumcie mnie źle, spusty w moich pistoletach Yost BHP, Garthwaite i Williams ... są niesamowite, ale wciąż są to spusty BHP.Nigdy nie widziałem Hi Power z spustem tak dobrym jak dobry spust 1911, więc post OP naprawdę mnie zaintrygował.
Czasami natrafiam na coś, co lubię nazywać "syndromem miesiąca miodowego"... może to właśnie to.Jedyne co wiem, to to, że spust w moim Yost BHP nie jest tak dobry jak wspaniały spust 1911. Nie jest w tej samej lidze co doskonały spust 1911. Nie zrozumcie mnie źle, spusty w moich pistoletach Yost BHP, Garthwaite i Williams ... są niesamowite, ale wciąż są to spusty BHP.
OP był właścicielem Yost, którego sprzedał w czasie, gdy to opublikował. Dlatego zapytałem, jak strzela. Interesuje mnie również długoterminowa niezawodność ich pracy nad spustem. Z mojego doświadczenia wynika, że ludzie, którzy przesuwają spusty BHP do granic możliwości, często nie są w stanie utrzymać tej granicy przez długi czas. Nie mówię, że tak jest w przypadku MK3, ale chcę usłyszeć więcej. Jest jedną z niewielu osób, które znam, które miały Yost, NHC i MK3 BHP. Mam nadzieję, że wróci i skomentuje.
Po prostu to zmiażdżyli... jutro NHC Browning również wraca na trochę czułej opieki.
View attachment 760916
View attachment 760917
Mimo że nigdy nie posiadałem takiego, zawsze miałem słabość do Browning Hi Power. Twoje są piękne!
Ile zażądali za mod detektywistyczny? Pytałem o to i powiedzieli, że "prototypują". Mam lekki HP, który byłby dobrym kandydatem.Tak jest.
Don wykonuje swoje "całe 9 jardów" na moim MKII, co obejmuje jego modyfikacje take up i overtravel, więc z niecierpliwością czekam, jak to wypadnie. Czy masz jakieś HP, na których to zrobił?Wszystko, co wiem, to to, że spust w moim Yost BHP nie jest tak dobry jak wspaniały spust 1911. Nie jest w tej samej lidze co doskonały spust 1911. Nie zrozumcie mnie źle, spusty w moich pistoletach Yost BHP, Garthwaite i Williams ... są niesamowite, ale wciąż są to spusty BHP.
Z mojego doświadczenia wynika, że ludzie, którzy przesuwają spusty BHP do granic możliwości, często nie są w stanie utrzymać tej granicy przez długi czas. Nie mówię, że tak jest w przypadku MK3, ale chcę usłyszeć więcej. Jest jedną z niewielu osób, które znam, które miały Yost, NHC i MK3 BHP. Mam nadzieję, że wróci i skomentuje.
Tak, zostało to zrobione na top gun na tym zdjęciu. Jest na nim mój Yost. Spust z modyfikacją take up i overtravel Dona jest drugim najlepszym spustem BHP, jaki mam po Yost. Wierzysz, że to pokochasz.Don wykonuje swoje "całe 9 jardów" na moim MKII, co obejmuje jego modyfikacje take up i overtravel, więc nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak to wyjdzie. Czy masz jakieś HP, które on tak zrobił?
Mój NH HP ma najlepszy spust z moich 3 niestandardowych HP, ale masz rację, nawet nie zbliża się do spustu w jednym z moich 1911, nad którym pracował amatorski rusznikarz z wysokiej jakości częściami. Spust 1911 w BHP byłby idealnym stalowym 9mm.